
Zwiebelrostbraten mit Kartoffelstampf
Ein saftiger Rinderbraten, langsam gegart, in einer bezaubernden Sauce - dazu ein feines Kartoffelpüree. Abgerundet mit Röstziebeln, als Topping. Einfach, aber unglaublich gut!
MONOLITH GRILL |
Ein saftiger Rinderbraten, langsam gegart, in einer bezaubernden Sauce - dazu ein feines Kartoffelpüree. Abgerundet mit Röstziebeln, als Topping. Einfach, aber unglaublich gut!
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Ein Gericht aus dem Wok und saftiges Fleisch vom Drehspieß - das kann ja nur gut werden!Und Wokken macht einfach Spaß. Der MONOLITH Grill eignet sich dazu auch ganz hervorragend,...
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Manchmal muss es einfach Junk-Food sein. Saftige Hähnchenkeulen mit einer knusprigen Haut und Panade, dazu goldbraune Kartoffelwürfel und eine pikante Mayonnaise. Wer möchte, gibt dem Ganzen noch einen feurigen Anstrich...
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Wild garlic mayonnaise Trondheim style - you've never experienced mayo like this before! Discover this and other great recipe ideas for your Kamado barbecue in the MONOLITH recipe collection.
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Experience the smoky taste of "Smoking Crab": precooked crabs are smoked on the grill at a low temperature until they develop an intense aroma. A simple but sophisticated recipe for...
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Experience the surf 'n' turf Trøndelag style: tender pieces of lamb fillet and fresh scallops are grilled on the rotisserie at high heat. The recipe was developed exclusively for Monolith...
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A harmonious combination of sweet, spicy and aromatic: grilled apple slices are refined with fine blue cheese, delicate honey and a hint of caraway.
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On his first stop through the Trøndelag region, Olaf fishes for trout, goes canoeing and cycling, drinks seasonal beer and barbecues with Angus cattle farmer Arvid in a spectacular setting...
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A rotisserie chicken is always a good thing, especially if it is a Kikok chicken and comes from the rotisserie on a kamado grill!
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Meatballs from the Dutch oven are a classic and an absolute hit with pointed cabbage in a gratin
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Few ingredients, great taste! Juicy and tender Steaks made from local venison, crispy side dishes & spicy oil - that's how you to create your perfect barbecue dish with game...
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A hot tip not just for Halloween: venison loin with pumpkin slices and fresh wild mushrooms from the kamado grill!
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Developed by the famous TV chef Matt Tebutt: A vegetarian dish in a class of its own from Kamado.
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