Pork fillet medallions with gin rub

  • Ingredients

    Ingredients for 2 portions:

    1 Iberico pork fillet, cut into 8 medallions

    8 zucchini slices, approx. 1 cm thick

    8 slices of pancetta or bacon

    100 g goat's cheese or other cheese to taste

    20 grams pine nuts

    8 cherry tomatoes

    Some basil

    "Smells like Gin Spirit" from Rock'n'Rubs or a herb rub mixed with a dash of gin to make a paste.

  • Preparation

    Season the medallions and zucchini slices with a little gin rub. Toast the pancetta on the griddle or plancha/cast iron pan and fry the zucchinis in the pancetta fat first and then the tomatoes, pork medallions and pine nuts. After turning the meat, place the crispy pancetta, zucchini, cheese and tomato on top and cook under a cloche or with the grill lid closed until cooked to the desired degree of doneness. Sprinkle with the pine nuts and some basil.


    Have fun grilling!

A recipe from: Marco Greulich

Marco Greulich ist ein Meister der Grillkunst. Als Grillweltmeister und dreifacher deutscher Meister beweist er seine Expertise rund um Kamados, Grillen und Rezepte auf seinem Instagram-Kanal „@barbecueflavors“ und seiner Website bbqflavors.de. Mit seiner großen Leidenschaft für Keramikgrills erstellt er ständig neue Rezepte für uns, die wir liebend gerne mit unserer Community teilen.

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